Důkaz škrobu v potravinách

7. 4. 2021

Covid, necovid – show must go on. Studenti opustili lavice, školní počítače a tablety byly odneseny do dětských pokojů a chemická laboratoř i s laboratorními pracemi se přestěhovala do kuchyní a dílen.

Škrob je palivem lidského těla – a lze ho identifikovat velmi jednoduchou metodou. Co myslíte, lze ho najít třeba i v uzeninách? Když ne, tak proč? Když ano, důkaz nafilmujte a pošlete. Komu? Ženě, která učí chemii. :-)

Související články


« zpět


Obědy opět k dispozici

ODKDY – od pondělí 12. 4. 2021 v pracovních dnech
HODINA VÝDEJE – 11.00–11.40 hod.
KDE – vchod z ulice Španielova 914/1, Ostrava-Poruba
JAK – do vlastních nosičů a po předchozí online objednávce v aplikaci Jídelna


Přípravné kurzy

Informace o přípravných kurzech pro žáky 7. a 9. tříd.


Pavlínin CatALOG